Ραδιοφωνικές Συνεντεύξεις

Μιχάλης Γκαγιωγιάκης
Ειδικότητα: Μαιευτηρας, χειρουργός γυναικολόγος
Ημερομηνία Εκπομπής: 30-11-2019

Ο καλεσμένος  της εκπομπής κ. Ιωάννης Καλογήρου, μαιευτηρας, χειρουργός γυναικολόγος σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Μιχάλη Γκαγιωγιάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος στους 89.5 FM.

Περισσότερα...
Μιχάλης Γκαγιωγιάκης
Ειδικότητα: Παθολόγος - λοιμωξιολόγος
Ημερομηνία Εκπομπής: 23/11/2019

H καλεσμένη  της εκπομπής κα. Ελένη Γιαμαρέλλου, παθολόγος - λοιμωξιολόγος σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Μιχάλη Γκαγιωγιάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος στους 89.5 FM.

Περισσότερα...
Μιχάλης Γκαγιωγιάκης
Ειδικότητα: Χειρουργός Οδοντίατρος
Ημερομηνία Εκπομπής: 02-11-2019

H καλεσμένη  της εκπομπής κα. Πηνελόπη Γιακουμάκη, χειρουργός οδοντίατρος σε παιδιά και ενήλικες σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Μιχάλη Γκαγιωγιάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος στους 89.5 FM.

Περισσότερα...
Μιχάλης Γκαγιωγιάκης
Ειδικότητα: Χειρουργός γαστρεντερικού και λαπαροσκοπικής χειρουργικής
Ημερομηνία Εκπομπής: 04-05-2019

Ο καλεσμένος  της εκπομπής κ. Μιχαήλ Κούρκουλος, χειρουργός γαστρεντερικού και λαπαροσκοπικής χειρουργικής σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Μιχάλη Γκαγιωγιάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος στους 89.5 FM.

Περισσότερα...
Μιχάλης Γκαγιωγιάκης
Ειδικότητα: Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Ημερομηνία Εκπομπής: 13-04-2019

H καλεσμένη  της εκπομπής κα. Ειρήνη Λαγογιάννη, δερματολόγος - αφροδισιολόγος, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Μιχάλη Γκαγιωγιάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος στους 89.5 FM για τους μύκητες των νυχιών, το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα, τους σπίλους κ.τ.λ.

Περισσότερα...

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας