• Μέθοδος Vojta - Νευρολογικά Πρόβλήματα

  Μέθοδος Vojta - Νευρολογικά Πρόβλήματα - Κωνσταντίνος Κατσούλας

  Νευρολογικά Πρόβλήματα - Μέθοδος Vojta - Κωνσταντίνος Κατσούλας

  Ο κ. Κωνσταντίνος Κατσούλας, φυσιοθεραπευτής, μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή  "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για τις νευρολογικές παθήσεις και τη Μέθοδο Vojta.

  Επικοινωνήστε με τον ιατρό

  Δείτε το 1ο μέρος

  Δείτε το 2ο μέρος

   

  To Ελληνικό Κέντρο Vojta εξυπηρετεί μικρούς και μεγάλους ασθενείς σε όλη την Αθήνα. Για τους ενήλικες με αδυναμία μετακίνησης προσφέρεται πλήρης εξωνοσοκομειακή φροντίδα στο σπίτι.

   

  Η Μέθοδος Vojta αφορά τη διάγνωση την αξιολόγηση την πρόγνωσηκαι τη θεραπείαπαθήσεων του κεντρικού και περιφερικού νευρικού συστήματος, των μυών και των αρθρώσεων και των λειτουργικών συστημάτων. Αποτελεί την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας ιδιαίτερα στα νεογνά και στα βρέφη. Επίσης εφαρμόζεται με επιτυχία σε παιδιά και ενήλικες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μέθοδος αποκατάστασης του Vaclav Vojta δεν διδάσκει την σωστή θέση και κινητικότητα, αλλά δημιουργεί τις προϋποθέσεις της κινητικής δράσης του παιδιού.

   

  Ο Κώστας Κατσούλας γεννήθηκε στην Αθήνα.

  • Τελείωσε την Ιταλική σχολή Αθηνών

  • Το 1988 αποφοίτησε από την Σχολή Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα.

  • Εξειδικεύθηκε στην μέθοδο Vojta στην Ρώμη (1988 – 1989) με καθηγητή του τον ίδιο τον καθηγητή Vaclav Vojta.

  • Το 2002 έγινε εκπαιδευτής της μεθόδου Vojta.

  • Εξειδικεύτηκε στην μέθοδο αποκατάστασης βρεφών με χαμηλή όραση (Hollman) στο Cannero της Ελβετίας (2002 -2004).

  • Το 2005 εξειδικεύθηκε στην αποκατάσταση ενηλίκων με την μέθοδο Vojta στην Πανεπιστημιακή κλινική της Χαϊδελβέργης.

  • Υπήρξε καθηγητής Φυσικοθεραπείας στην Λαμία (2002 – 2005)

  • Ίδρυσε το Ελληνικό Κέντρο Vojta (ένα από τα τρία κέντρα Vojta στον κόσμο) στην Αθήνα το 1989.

  • Βρίσκεται σε στενή συνεργασία με άλλα κέντρα που εφαρμόζουν την μέθοδο Vojta στην Ευρώπη.

  • Έχει συμμετάσχει σαν ομιλητής σε πολλά συνέδρια και ημερίδες νευρολογικής αποκατάστασης.

 • Στέλιος Γιασσάς - O Καρκίνος στις μέρες του COVID-19

  Καρκίνος και θεραπείες - Στέλιος Γιασσάς

  Στέλιος Γιασσάς - O Καρκίνος στις μέρες του COVID-19

  Ο παθολόγος - ογκολόγος, διευθυντής της Β' Ογκολογικής κλινικής του ΙΑΣΩ General κ. Στέλιος Γιασσάς μιλάει αποκλειστικά στον Μιχάλη Γκαγιωγιάκη και στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στον Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για τον καρκίνο στις μέρες του Κορωνοϊού.

  Επικοινωνήστε με τον ιατρό

   

   

  Ο Στέλιος Γιασσάς αφού τελείωσε την Ιατρική Σχολή με άριστα, έλαβε μέρος σε μεταπτυχιακή εκπαίδευση όσοv αφορά τα επείγοντα παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά. Ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και ορκίστηκε έφεδρος ανθυπίατρος. Ακολούθως υπηρέτησε για δύο συνεχή χρόνια στην Κίμωλο των Κυκλάδων σαν Aγροτικός Ιατρός.

  Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογίας – Ογκολογίας στην Πανεπιστημιακή Ογκολογική Κλινική Ηρακλείου Κρήτης (ΠΑΓΝΗ) και μετεκπαιδεύθηκε στο ‘’Beatson Oncology Center’’ στην Γλασκώβη της Σκωτίας με διευθυντή τον Καθηγητή Ογκολογίας Jim Cassidy.

  Τον Ιανουάριο του 2006 ξεκίνησε να εργάζεται σαν Παθολόγος – Ογκολόγος συνεργάτης της Κλινικής Ιασώ General και από το 2007 μέχρι και το 2010 και στο 6ο Ογκολογικό Νοσοκομείο ΙΚΑ.

  Ογκολογική αντιμετώπιση

  Εξατομικευμένη Αντιμετώπιση για κάθε Ογκολογικό Πρόβλημα με νέες θεραπείες όπως Ανοσοθεραπείες, Βιολογικές Θεραπείες, Ορμονοθεραπείες, Χημειοθεραπείες, περιοχικές θεραπείες κ.τ.λ όπως και υποστηρικτικές παρηγορητικές θεραπείες σε ασθενείς τελικού Σταδίου, ακούραστα με αφοσίωση και στόχο στην αξιοπρέπεια των ασθενών μας και των οικείων τους.

   

   

 • Σπύρος Παπαϊωάννου

  Σπύρος Παπαϊωάννου - Καρδιά και Πρόληψη

  Ο κ. Σπύρος Παπαϊωάννου, επεμβατικός καρδιολόγος μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο  Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για τα καρδιολογικά προβλήματα ανα ηλικία.


  Επικοινωνηστε με τον ιατρο Σπύρο Παπαϊωάννου

   

   Ο Σπύρος Παπαϊωάννου αποφοίτησε από την Στρατιωτική Ιατρική Σχολή και στη συνέχεια μαθήτευσε στο Mayo Clinic του Jacksonville της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Την ειδικότητά του την ολοκλήρωσε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Μετά από τριετή εκπαίδευση ανακηρύχθηκε διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε θέματα αρτηριακής υπέρτασης. Στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην επεμβατική καρδιολογία στο Walsgrave Hospital στην Αγγλία με υποτροφία από την ελληνική καρδιολογική εταιρεία. Όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει ενεργά σε οργανωτικές επιτροπές συνεδρίων στην Ελλάδακαι στο εξωτερικό και έχει δημοσιεύσει 25 εργασίες στον τομέα της καρδιολογίας.

   

  Από τις 13/06/2016 είναι ο Σπύρος Παπαϊωάννου Διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, επιστημονικά υπεύθυνος του τμήματος πυρηνικής καρδιολογίας του νοσοκομείου, επιστημονικός διευθυντής στο τμήμα επεμβατικής καρδιολογίας της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, μέλος της ευρωπαϊκής και αμερικανικής καρδιολογικής εταιρείας, ενώ παράλληλα ασκεί την καρδιολογία και ιδιωτικά.

   

  Υπηρεσίες

  • Πλήρης Καρδιολογικός έλεγχος
  • Παιδοκαρδιολογία
  • Ρύθμιση υπερλιπιδαιμιών
  • Ρύθμιση αρτηριακής πίεσης
  • Έλεγχος αρρυθμιών – βηματοδοτών
  • Ρύθμιση υπερλιπιδαιμιών
  • Holter πίεσης – holter ρυθμού
  • Triplex καρδιάς – triplex αορτής
  • Test κοπώσεως σε κυλιόμενο τάπητα
  • Επεμβατική Καρδιολογία (Στεφανιογραφία, Αγγειοπλαστική)
 • Φλεβικές και Αρτηριακές Παθήσεις - Γεώργιος Ρόκας

   Φλεβικές και Αρτηριακές Παθήσεις

  Ο κ. Γεώργιος Ρόκας, αγγειοχειρουργός - αγγειολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνων μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για τις Φλεβικές και Αρτηριακές Παθήσεις.

   

  Επικοινωνήστε με τον ιατρό

   

  Δείτε τη συνέντευξη για το Ανεύρυσμα & φλεβικές παθήσεις

  Δείτε τη συνέντευξη για τη Φλεβική Ανεπάρκεια

  Δείτε τη συνέντευξη για τις αρτηριακές παθήσεις

  Δείτε τη συνέντευξη για τις φλεβικές παθήσεις

   

  Ο κ. Γεώργιος Ρόκας είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικευμένος αγγειοχειρουργός στο ΓΝΑ Λαϊκό και Σισμανόγλειο και πρώην επιμελητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών.

  Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (master) και διδακτορικού (Dr) και επί σειρά ετών ερευνητής στο πειραματικό χειρουργείο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Ο αγγειοχειρουργός – αγγειολόγος Γεώργιος Ρόκας στην Αθήνα ασχολείται με τη διάγνωση και τη θεραπεία παθήσεων των αρτηριών, των φλεβών και των λεμφοφόρων αγγείων του σώματος και τη Φλεβική Ανεπάρκεια.

  Ο αγγειοχειρουργός – αγγειολόγος Γεώργιος Ρόκας διατηρεί ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας, παρέχοντας υπεύθυνες ιατρικές υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης των αγγειακών παθήσεων. Διαθέτοντας υψηλή επιστημονική ειδίκευση, ο ιατρός παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα σε ασθενείς με παθήσεις που εμπίπτουν στον τομέα της αγγειοχειρουργικής. Εκτός από το ιατρείο του στην Αθήνα, ο αγγειοχειρουργός – αγγειολόγοςΓεώργιος Ρόκας διατηρεί επίσης ιατρεία στο Μαρούσι, τη Λαμία και τη Ρόδο.

  Η αγγειοχειρουργική ασχολείται με τη διάγνωση και τη θεραπευτική αντιμετώπιση των παθήσεων των αρτηριών, των φλεβών και των λεμφοφόρων αγγείων του σώματος (εκτός των παθήσεων των αγγείων της καρδιάς και του εγκεφάλου).

  Ασχολείται με:

  • Διαβητικό Πόδι
  • Χειρουργική Νεφροπαθών
  • Λεμφοίδημα
  • Φλεβικές και Αρτηριακές Παθήσεις
  • Ευρυαγγείες
 • Κορωνοϊός - Κωνσταντίνος Τέμπος - Ρευματολόγος

  Κορωνοϊός - Κωνσταντίνος Τέμπος - Ρευματολόγος

  Ο κ. Κωνσταντίνος Τέμπος, Ρευματολόγος Ενηλίκων και Παίδων  - Παιδορευματολόγος - Βοτανοθεραπευτής - Ολιστικος Ιατρός

  μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για τον κορωνοϊό.

 • Κατάθλιψη και άγχος - Μιχάλης Ελαφρός

  Κατάθλιψη και άγχος - Μιχάλης Ελαφρός

 • Ρευματοπάθειες - Κορωνοϊός - Αντιμετώπιση με βότανα

  Ρευματοπάθειες - Κορωνοϊός - Αντιμετώπιση με βότανα - Τέμπος - Ιατρικές Συναντήσεις - 21/03/2020

  Ρευματοπάθειες - Κορωνοϊός - Αντιμετώπιση με βότανα

  Ο κ. Κωνσταντίνος Τέμπος, Ρευματολόγος Ενηλίκων και Παίδων  - Παιδορευματολόγος - Βοτανοθεραπευτής - Ολιστικος Ιατρός

  μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για την αντιμετώπιση των ιών με βότανα.

 • Κορωνοϊός και καθημερινότητα - Ελένη Γιαμαρέλλου

  Κορωνοϊός και καθημερινότητα - Ελένη Γιαμαρέλλου

  H κα. Ελένη Γιαμαρέλλου, Καθηγήτρια Παθολογίας Λοιμωξιολογίας μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για τον κορωνοϊό.

 • Οστεοαρθρίτιδα & Εναλλακτικές θεραπείες - Κωνστ.Τέμπος

  Οστεοαρθρίτιδα & Εναλλακτικές θεραπείες

  Ο κ. Κωνσταντίνος Τέμπος, Ρευματολόγος Ενηλίκων και Παίδων  - Παιδορευματολόγος - Βοτανοθεραπευτής - Ολιστικος Ιατρός

  μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για την οστεοαρθριτιδα και την αντιμετώπιση της με ιατρική κάνναβη.

 • Νευρολογικές Παθήσεις & Μέθοδος Vojta- Κωσταντίνος Κατσούλας

  Νευρολογικές Παθήσεις & Μέθοδος Vojta- Κωσταντίνος Κατσούλας

  Ο κ. Κωνσταντίνος Κατσούλας, φυσιοθεραπευτής, μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή  "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για τις νευρολογικές παθήσεις και τη μέθοδο VOJTA.

  Επικοινωνήστε με τον ιατρό

  Δείτε το 1ο μέρος

   

  To Ελληνικό Κέντρο Vojta εξυπηρετεί μικρούς και μεγάλους ασθενείς σε όλη την Αθήνα. Για τους ενήλικες με αδυναμία μετακίνησης προσφέρεται πλήρης εξωνοσοκομειακή φροντίδα στο σπίτι.

   

  Η μέθοδος Vojta αφορά τη διάγνωση την αξιολόγηση την πρόγνωσηκαι τη θεραπείαπαθήσεων του κεντρικού και περιφερικού νευρικού συστήματος, των μυών και των αρθρώσεων και των λειτουργικών συστημάτων. Αποτελεί την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας ιδιαίτερα στα νεογνά και στα βρέφη. Επίσης εφαρμόζεται με επιτυχία σε παιδιά και ενήλικες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η μέθοδος αποκατάστασης του Vaclav Vojta δεν διδάσκει την σωστή θέση και κινητικότητα, αλλά δημιουργεί τις προϋποθέσεις της κινητικής δράσης του παιδιού.

   

  Ο Κώστας Κατσούλας γεννήθηκε στην Αθήνα.

  • Τελείωσε την Ιταλική σχολή Αθηνών

  • Το 1988 αποφοίτησε από την Σχολή Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα.

  • Εξειδικεύθηκε στην μέθοδο Vojta στην Ρώμη (1988 – 1989) με καθηγητή του τον ίδιο τον καθηγητή Vaclav Vojta.

  • Το 2002 έγινε εκπαιδευτής της μεθόδου Vojta.

  • Εξειδικεύτηκε στην μέθοδο αποκατάστασης βρεφών με χαμηλή όραση (Hollman) στο Cannero της Ελβετίας (2002 -2004).

  • Το 2005 εξειδικεύθηκε στην αποκατάσταση ενηλίκων με την μέθοδο Vojta στην Πανεπιστημιακή κλινική της Χαϊδελβέργης.

  • Υπήρξε καθηγητής Φυσικοθεραπείας στην Λαμία (2002 – 2005)

  • Ίδρυσε το Ελληνικό Κέντρο Vojta (ένα από τα τρία κέντρα Vojta στον κόσμο) στην Αθήνα το 1989.

  • Βρίσκεται σε στενή συνεργασία με άλλα κέντρα που εφαρμόζουν την μέθοδο Vojta στην Ευρώπη.

  • Έχει συμμετάσχει σαν ομιλητής σε πολλά συνέδρια και ημερίδες νευρολογικής αποκατάστασης.

 • Κωνσταντίνος Παππάς - Μηχανήματα Κ2 και μαρτυρίες ασθενών - 22/02/2020

  K2 θεραπείες με Υπέρυθρες Ακτινοβολίες

  Ο κ. Κωνσταντίνος Παππάς, μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για εναλλακτικές θεραπείες με υπέρυθρες ακτινοβολίες.

 • Νοσογόνος παχυσαρκία - Σπύρος Παγκράτης - 08/02/2020

  Νοσογόνος παχυσαρκία

  Ο κ. Σπύρος Παγκράτης, χειρουργός παγκρέατος - ήπατος & χοληφόρων, μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για τη νοσογόνο παχυσαρκία.

 • Καρκίνος του Μαστού & εξελίξεις - Βασίλειος Μπαρμπούνης - 25/01/2020

  Ο κ. Βασίλειος Μπαρμπούνης, παθολόγος - ογκολόγος, διευθυντής της 3ης Ογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου Metropolitan μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στον Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για τον καρκίνο του μαστούκαι τις εξελίξεις.

   

  Επικοινωνηστε με τον ιατρό

  Δείτε την 1η συνέντευξη για το καρκίνο του μαστού εδώ

 • Σπύρος Παγκράτης - Χολολιθίαση, Καρκίνος του ήπατος & παγκρέατος - 11/01/2020

  Χολολιθίαση, Καρκίνος του ήπατος & παγκρέατος

  Ο κ. Σπύρος Παγκράτης, χειρουργός παγκρέατος - ήπατος & χοληφόρων, μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για τη χολολιθίαση και για το καρκίνο του ήπατος και του παγκρέατος.

 • Νευρολογικές Παθήσεις & Μέθοδος Vojta- Κωσταντίνος Κατσούλας - 04/01/2020

  Νευρολογικές Παθήσεις & Μέθοδος Vojta- Κωσταντίνος Κατσούλας

  Ο κ. Κωνσταντίνος Κατσούλας, φυσιοθεραπευτής, μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή  "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για τις νευρολογικές παθήσεις και τη μέθοδο VOJTA.

 • K2 θεραπείες με Υπέρυθρες Ακτινοβολίες

  K2 θεραπείες με Υπέρυθρες Ακτινοβολίες - Κωνσταντίνος Παππάς - 21/12/2019

  K2 θεραπείες με Υπέρυθρες Ακτινοβολίες

  Ο κ. Κωνσταντίνος Παππάς, μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για εναλλακτικές θεραπείες με υπέρυθρες ακτινοβολίες.

 • Γεώργιος Ρόκας

  Γεώργιος Ρόκας - Ανεύρυσμα & φλεβικές παθήσεις - 23/11/2019

   

  Ο κ. Γεώργιος Ρόκας, αγγειοχειρουργός - αγγειολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνων μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για την στένωση των καρωτίδων, τα ανευρύσματα και τις φλεβικές παθήσεις.

 • Κωνσταντίνος Παππάς - Εναλλακτικές θεραπείες με Υπέρυθρες Μέρος 2ο

  Εναλλακτικές θεραπείες με Υπέρυθρες

  Ο κ. Κωνσταντίνος Παππάς, μιλάει σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή "ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" και στο Μιχάλη Γκαγιωγιάκη για εναλλακτικές θεραπείες με υπέρυθρες ακτινοβολίες.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας